Miért fontos a valós látogatottsági adatok ismerete a bevásárlóközpontok számára?

A COUNTERGUARD komplex lekérdező/elemző szoftver több területen segíti a megalapozott üzleti döntéshozatalt.

A valósidejű riportok - azonnali információ
Csúcsidő és kihasználtság elemzések

Archívum a biztonsági- és költségtervekhez

Hatékonyság elemzés a marketing budgethez

Ellenőrzések és mérések

Létesítményben tartózkodó látogatók számának ellenőrzése, pontosan tudhatja, hogy melyik bejáratot, hány ügyfél használta egy napon. Konverziómérés. Az épület kihasználtságát figyelembe véve meghatározhatóak a karbantartási feladatok és költségek.

Riportok

Tetszőleges időintervallumot felölelő látogatottsági statisztika. Napi szintű emailes riportok az előzőnapi látogatottságról. Igény esetén dashboard jellegű megjelenítés egy központi monitoron, így könnyedén követhető valós időben a látogatók számának alakulása. Összehasonlító elemzések: a korábbi évek összehasonlítása, vagy két különböző marketing kampány hatékonyságának összevetése.

Biztonság

Forgalmi adatok segítségével optimalizálhatja a biztonsági rendszerét és személyzetét. Beléptetési kontroll a túlzsúfolt útvonalak elkerülésére, valamint alternatív útvonal ajánlás kihasználtság alapon. Hatósági ellenőrzés során igazolhatjuk, hogy benntartózkodók száma nem lépi túl a megengedett limitet.
mall-3490393_1920
freestocks--IAYGnq377g-unsplash

Épületszárnyak és parkolóházak

Épületszárnyak teljesítményének mérése és a parkolóházak kihasználtságának monitorozása – amennyiben a parkolóba érkezők száma elér egy bizonyos limitet, megnyitnak egy újabb szintet.

Ideiglenes mérési pontok

Promóciók, rendezvények látogatottságának mérése ideiglenes mérési pontok kialakításával, mobilkapus rendszerrel. Statisztika állítható fel a tömegmozgásról, láthatjuk, mikor mennyien érkeznek az egyes kapukhoz, így hatékonyan tervezhetünk a beléptető személyzettel.

Marketing stratégia

Marketing költségek optimalizálása, marketing kampányok kiértékelése és visszamérése, havi és éves szinten.

Átláthatóság

Szintenkénti térképes megjelenítés a szenzorok elhelyezkedéséről, többnyelvű kezelőfelület, tetszőleges nézetek létrehozása.

Átlátható, szervezést segítő statisztikák

Rendszeres események esetén tervezhetőek a helyiségek kihasználtsága. Így könnyebben lehet tervezni a személyzettel, kasszákkal és a biztonsági szolgálattal is. Mérhető a rendezvények népszerűsége, eseti rendezvények esetén pedig könnyen átláthatjuk, hogy mennyi látogató érkezik, milyen eloszlásban.

Biztonságos beléptetés

Népszerű rendezvények esetén szigorú beléptetés van a meghatározott limit alapján, így kiemelten fontos a benntartózkodók számának pontos ismerete. Biztonsági szolgálat egy monitoron keresztül figyeli, hogy éppen hányan tartózkodnak az adott helyen, és ez alapján engedi be a látogatókat. Így elkerülhető túlzsúfoltság.
mall-3490397_1920

A COUNTERGUARD komplex lekérdező/elemző szoftver költséghatékony és valós idejű megoldást kínál a látogatószámlálásra. Ismerje meg a COUNTERGUARD SZOFTVER és a COUNTERGUARD STEREO megoldásokat!